Перфектен дом мечта

Защо дървените къщи са по-добри

ПРЕДИМСТВА

Свобода на дизайн, безкомпромисно качество и атрактивна цена -

 

      Жилище в градина , ние Ви осигуряваме най-добрата предпоставка за хармоничен живот.

 

     Вие ще влезете в новия си екодом и ще почувствате атмосферата на мечтаното от Вас жилище, произведено  от екологични естествени материали по съвременни немски технологии с много екстри.

     Резултатът е една пасивна или нискоенергийна къща

     Какво печелите като потребител:

    Изключителните стойности на изолацията на покрива, стените, подовите  настилки и прозорци гарантира дългосрочно ниски разходи за отопление и охлаждане. На фона на покачващите се разходи за енергия, това е гарант за възвращаемостта на Вашата инвестиция в съвременен дом.

    Нашата най-важна съставка: Дървесината.      

    Дървесината има душа.    

    Нито един строителен материал не е толкова топъл и жив.  Всяко парче разказва  една история, която е уникална по цвят и структура.С традиционната дървена къща, се създава естествена атмосфера на живот, който може да осигури само дървения материал - най-естествения от всички материали. Заобиколени от топлотата на дървото ще се наслаждавате всеки ден на Вашия уютен живот - живот в близост до природата. Дървеният материал осигурява оптимален вътрешен климат.Дървото е хигиенично, безопасно и създава здравословна жизнена среда.Дървеният материал е с балансиращ ефект на влажност върху въздуха в затворени помещения.

     Дървесината е строителен материал очаровал хората в продължение на векове със своите природни характеристики: тя е еластична, стабилна, трайна, лесна за използване и без съдържание на вредни вещества. Изграждането на жилищни сгради с използването на носеща конструкция, състояща се от дървени елементи, датира от дълбока древност. Класическите дървени къщи са преживели цели епохи. Съвременните качествени сглобяеми къщи - техни наследнички, се базират на предимствата и трайността на много материали, така, че като система, къщата да може да функционира дълго и надеждно. Дървения материал е най-добрата изолация и пести енергия.

За един по-добър живот !

За хармонията в нашите чувства, за един по-щастлив живот !